Total Hip Replacement & Anyankofo leverede både musik i verdensklasse og energifyldt dans på VoxHall

Foto: Kenni Klaris Øllgaard
Venue: Voxhall, Aarhus
Dato: Fredag den 15. september 2023

Total Hip Replacement er et syvpersoners band, der spiller groovy musik, inspireret af forskellige steder i verden. Siden deres tredje albumudgivelse i 2022 har det taget fart for det aarhusbaserede band på den internationale scene. Total Hip Replacement har turneret i både Tyskland, Brasilien, Sverige og Danmark – de har sågar været et smut forbi Grønland! Albummet Anyankofo er skabt i samarbejde med det ghanesiske musikprojekt under samme navn. Tre dygtige musikere fra det ghanesiske Anyankofo-projektet var med på scenen, da Total Hip Replacement spillede på VoxHall i Aarhus den 15. september.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com