INTEVIEW: Jacob Bellens – at (gen)finde sig selv gennem musik

Foto: Jacob Bellens // PR (pressebillede)

Jacob Bellens, den erfarne musiker og sangskriver, udgav den 6. oktober 2023 sit album “Off My Meds”. Jeg har haft fornøjelsen af at tale med Jacob om tilblivelsen af albummet, dets musikalske udvikling og de dybere tanker, der ligger bag hans musik. Jacob har åbnet op om sin personlige rejse i skabelsen af dette album, der afspejler en genforening til hans indre verden. Han deler også sine tanker om at være kunstner og det næste kapitel i hans karriere. Albummet “Off My Meds” er ikke kun en musikalsk udforskning, men også en personlig indre rejse for Jacob. Han har reflekteret over sit eget liv og sin alder, og hvordan ens udgangspunkt i livet ændrer sig med tiden.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com