fbpx

Pieces of Juno’s nye single summer af heksede kunstpop vibes.

Foto: Pieces of Juno // Sara Angelica Spilling (pressebillede)

Oslo-baserede multi-talent Juno Sandbæk-Jensen, bedre kendt som Pieces of Juno, fejrer i år ti år under dette kunstnernavn og er nu klar til at give lytterne anden smagsprøve på hendes kommende album Atlantis, med den nye single “Sense of Self”

Pieces of Junos nye single “Sense of Self” er en dybt personlig sang om at finde fred med tidens uundgåelige eksistens. Sangen er indhyllet i klaustrofobiske atmosfærer, ledsaget af pulserende synth og bas, sparsomt brug af guitar og messinginstrumenter, og hele kompositionen er bundet sammen af Sandbæk-Jensens hjemsøgende bluesy vokal og unikke heksede kunstpop-produktion.

Sandbæk-Jensen forklarer:

“Det er en meget personlig sang om skønhed, aldring og accept. I mine midt i tyverne advarede en af mine nærmeste veninder, der var i halvtredserne, mig om tiden, hvor jeg ikke længere ville blive betragtet som ’tiltrækkende’ og hvordan jeg gradvist ville blive usynlig, når jeg ældes. I vores tidlige tyverne fortalte en af mine bedste veninder, at hun følte, hun havde en udløbsdato. Medierne og samfundet minder konstant kvinder om deres værdi som ungdommelige og smukke, og det påvirker den måde, vi tænker og føler om os selv. Selvom jeg ikke ønsker, at mit udseende skal definere mig, er jeg stadig bevidst om det, og det betyder noget.”

“Sense of Self” lover at være en dyb og tankevækkende sang, der udforsker tidens uundgåelige indvirkning på os alle, og det er tydeligt, at Pieces of Juno går til værks med en sårbar ærlighed og kunstnerisk dygtighed. Giv den et lyt, og oplev selv den følelsesmæssige rejse, som Pieces of Juno har skabt med dette nummer!

Lyt til nummeret her!

Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com