fbpx

Innovative Music Management: En vej ind i musikbranchen og Laurits Heegaards historie. 

Foto: Stock

Musikbranchen kan virke som en lukket verden, men med Innovative Music Management er første skridt taget. Og det er Lauritz Heegaard et levende eksempel på.

 Nordens største musikbrancheforløb, Innovative Music Management, smelter passion og faglighed sammen for at forme fremtidens musikalske talenter. Siden 2009 har B Group drevet kursusvirksomheden, der brænder for at udvikle kompetencer og netværk i musikbranchen. Dette kursus har ikke kun etableret sig som en nøgleaktør inden for kompetenceudvikling, men det har også tiltrukket den tidligere kursist  og nu erfarne underviser Laurits Heegaard

Om Innovative Music Management: Skabt til Udvikling

Innovative Music Management er mere end bare et kursus; det er et springbræt ind i musikbranchen. Ved at sammensætte forløb, der er skræddersyet til deltagernes profiler, sikrer kurset, at passion og viden går hånd i hånd. Laurits Heegaard, der har stor erfaring i musikverdenen både som udøvende kunstner, som Artist Manager hos The Arrangement, og nu som underviser på forløbet, er et levende eksempel på, hvordan Innovative Music Management kan åbne døre i den ellers lukkede musikbranche.

Laurits Heegaards historie er en fortælling om en passion for musik, der startede allerede i barndommen. Med rødder som trommeslager og percussionist udviklede Laurits en interesse for at udvikle, motivere og målrette andre musikere/kunstnere/artisters lyd og visuelle udtryk i gymnasiet. Denne interesse er fortsat og som tidligere deltager på Innovative Music Management og nuværende underviser har Laurits haft mulighed for at dele sin erfaring og viden med kommende talenter, og det har formet hans unikke tilgang til musikbranchen.

Fra deltager til Underviser: Laurits’ Rejse med Innovative Music Management

Laurits’ rejse med Innovative Music Management har uddannet ham fra deltager til underviser. Han deler ikke kun sin passion for musikbranchen, men fungerer også som en bro mellem etablerede fagfolk og fremtidige talenter. Laurits’ historie er et bevis på, hvordan dette brancheforløb ikke kun er en uddannelse, men også en oplevelse, der åbner døre for en karriere i musikindustrien.

Laurits Heegaard sidder nu som Artist Manager hos The Arrangement, der blandt andet arbejder med artister som PIL, Kalaset og Julie Ellinor. Laurits’ personlige rejse og hans rolle som Artist Manager hos The Arrangement er et levende eksempel på, hvordan passion og dedikation kan forme en karriere i musikbranchen.

Erfaringer og Fremtidige Ambitioner: Laurits Heegaards Aftryk

Laurits’ rejse har ikke kun formet ham som en erfaren underviser, men også som en ledende figur i musikbranchen. Hans erfaringer spænder fra virksomhedsstruktur, ledelse, projektledelse og økonomi til festival-arbejde og artist-udvikling. Laurits håber på at engagere sig i projekter, der fremmer udvikling og skaber en lysere fremtid for musikbranchen, og hans historie er en inspiration for dem, der drømmer om at følge i hans fodspor.

Innovative Music Management og Laurits Heegaard er to sider af samme mønt, hvor uddannelse og personlig rejse sammen skaber en dynamisk og berigende oplevelse i musikbranchen. Hvert skridt på denne rejse er et bevis på, hvordan passion og faglig udvikling kan forenes for at åbne døre i en ellers konkurrencepræget branche.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com