fbpx

AiramFM og “Deep Blue”

Foto: AiramFM // Jayronn (pressebillede)


Aabenraa-baserede AiramFM Udgiver Dansabel Remix af “Deep Blue”

Aabenraa-baserede singer/songwriter, AiramFM, er klar til at præsentere sin seneste kreation – en Dance Remix af hendes originale nummer “Deep Blue.” Hun er ikke blot sanger og sangskriver, men også komponist og producer, der arbejder i sit hjemmestudie og er selvstændig i hele musikproduktionsprocessen.
Denne sang, oprindeligt en melankolsk og drømmende fortælling om at undslippe hverdagens stress, tager nu en ny retning som Dance Remix. Remixet tilføjer en mere elektronisk lyd, der giver sangen en lettere vibe. Det er dog hendes luftige stemme, der trækker opmærksomheden, idet hun kombinerer dybere emner med dans.

Selvom AiramFM kun har produceret musik i 2 år, bliver det spændende at se, hvor hendes musikalske rejse vil føre hende hen med tiden.

Lyt til sangen her!

Tags:
Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com