fbpx

Anna Scharling indleder det nye år med satire

Foto: Anna Scharling // Chris1million (pressebillede)

Anna Scharling kaster lys over nytårsforsæt og længslen efter forbindelser i hendes nye single “Jeg Melder Mig til et Kursus”

Sangen handler om hverdagens absurditeter og længslen efter forandring. “New Year, New Me”-mantraet og nytårsforsæt er noget, vi mennesker tænker på hvert år, og den følelse af at sætte undertiden urealistiske forventninger til os selv er det, sangeren forsøger at få os til at reflektere over. At sætte mål for os selv handler ikke kun om at ønske at blive en bedre person men også ønsket om, at noget nyt og helt anderledes skal ske i vores liv. Vi ønsker at skabe nye forbindelser, ikke kun til andre mennesker, men også til os selv. I en meget let og fængende lyd forsøger sangeren at kaste lys over denne periode af overvejelse, hvor vi ønsker, at alt og hvad som helst skal ske i vores liv.

Anna Scharling, med hendes nordiske fortolkning af den amerikanske folktradition, formår at skabe sange om hverdagens absurditeter og sjælens længsler. Nu er hun klar til at tage lytterne med på en ny musikalsk rejse. Til foråret udgiver hun sit første dansksprogede album, “Langdistanceløber”, der er blevet indspillet live i Scharlings forældres hus på landet. Albummet lover en fordybelse i kerneemnet “at lytte indad”, og fans kan se frem til at opleve Scharlings særegne musikalske udtryk på en frisk og nærværende måde.

Det er til dato den mest skøre tekst, jeg har skrevet, og jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke anede, hvad den ville mig, før den var færdig. Men så kunne jeg se en nærmestselvlysende rød tråd løbe gennem min omgangskreds, i en tid hvor alle rendte rundt og savnede et fællesskab, men havde glemt, hvordan man gør.

Lyt til sangen her!

Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com