fbpx

Brimheim blander kærlighed med vanvid i “Normies”

Foto: Brimheim // André Hansen

Brimheim er netop lige kommet ud med en ny æterisk single til samlingen, med inspiration af sit eget ego


I den nye single “Normies” udfordrer Brimheim normaliteten i en konventionel kærlighedshistorie med undertoner af vanvid og menneskernes ego, gennem lysten til at smelte sammen med en anden person. “Home of the breaking waves”, som er den bogstavelige oversættelse af dansk/ færøsk Brimheims navn, er den perfekte måde at beskrive kunstnerens lyriske og rytmisk-stil. Sangen reflekterer over romantiske forhold og, hvordan vi mennesker nogle gange ikke har grænser, når det kommer til en ny elsker. Brimheim synger selv om den gang, hun tog toget midt om natten tværs over landet for at dukke op på en fremmeds dørtrin, uden at personen selv vidste det.

-/I’ve packed my lipgloss and a tripod/ Hope I look good enough/

Hendes silkebløde og skrøbelige vokaler markerer kontrasten med hendes alternative pop/rock lyd, hvilket giver hende plads til at arbejde gennem de mørke steder, hun synger om. Man kan især mærke denne ændring i opfattelsen af denne forelsket stalker med den forvrængede guitar solo midt i sangen, som giver en anderledes og degenereret tone til sangen.
Denne slørede alternative pop-sang er en af mange sange fra hendes nye album, RATKING, og det bliver spændende at høre, hvilken retning kunstneren tager på dette album.

Lyt til sangen her!

Tags:
Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com