fbpx

Indie-rock band Love People kommer med “True Affection”

Foto: Love People // PR

En eklektisk, men udarbejdede, ode til deres venskab er det vi får af Love People denne gang!

Efter en række shows som SPOT Festival og support for Deeper eller Lust for Youth, er indie bandet Love People tilbage med en hel EP! Denne EP er særlig, da den er længere end normalt. For kort til at være et album, for langt til at være en EP, ikke desto mindre inkluderer dette projekt 8 numre, både nye singler og også liveversioner af nogle sange fra deres debutalbum. True Affection er en hyldest til gruppen og viser deres voksende erfaring, fra deres kunst tilbage i 2021, til nu. Dette projekt føles også mere modent, da de gennem årene er vokset personligt og musikalsk.

EP’en byder os først velkommen med åbne arme med sangen “Normal Bias”, en livlig og opløftende introduktion til deres indie- og alternative univers. Men de første to sange er ikke nye for os, da vi har haft tid til at lytte til dem, før EP’en blev udgivet. Fokuset i dette projekt kredser omkring “Johnny (I think you should’ve)”. “Johnny (I think you should’ve)” er særligt for duoen, da det er en vidnesbyrd om deres platoniske kærlighed til hinanden. Det er også den første sang, skrevet kun af dem, Christians sang til Esben. “Johnny” er, hvad duoen kalder hinanden og er et ordspil for “join in”. Sådan beskriver de sangen:

Det er naivt powerpop med både guitar, keyboard, bas og rigtige trommer”

Er du ikke tilfreds med deres live sange i EP’en, kan du opleve dem live til deres release koncert på Aveny-T den 17. februar med Schultz & Forever!

Lyt til EP’en her!

Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com