VIDEOPREMIERE: Tamara genopliver følelserne med sin koncertvideo

Foto: Tamara // Katrine Gøth (pressebillede)

Kommende kunstnere, fantastisk R&B og et My Little Pony plaster er det, vi husker fra VEGAs Udvalgte den 26. januar

Efter en cykelulykke og 5 sting i hagen lykkedes det for Tamara at antænde scenen med sin stabile R&B og personlighed. Oprindeligt fra Færøerne, med danske og tanzanianske rødder, forudser hun et stort år for sig selv, med hendes første debut-EP udgivet i 2023 og en festivaloptrædelse på SPOT i år. I anledning af hendes koncert for VEGAs Udvalgte giver hun os et stykke af sin taknemmelighed ved at tage os med på denne oplevelse. Koncertmusikvideoen til hendes single “E” viser bag kulisserne og forberedelserne til hendes optræden samt hendes show. Den viser velredigerede dele, men også rå optagelser af hende og de små øjeblikke med publikumet, hvor der bliver klappet og hujet. Man kan ikke lade være med at føle sig draget af hende og hendes My Little Pony plaster, mens den unge sangerinde og hendes band eksploderer med lyde på scenen. Tamara viser os at hun er en fighter!

Hendes single E er en forfriskende og eksperimentel vindue ind til det klassiske R&B. Den udforsker kontrasten mellem de intense følelser af at ønske at behage alle omkring dig, mens du glemmer dig selv. Det handler om ønsket om at bryde fri, spise den æble fra Edens Have og skabe ens egen skæbne.

Dette siger hun selv om sangen:

-Jeg forsøger at dele mere af mine personlige historier gennem musik, hvor jeg føler, at “E” især er en sang, der rammer tæt på hjemmet.

2024 vil være fyldt med nye kreative projekter for kunstneren, og forhåbentlig også et debutalbum?”

Tags:
Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com