fbpx

Innovative Artist Academy: Skab din egen musikalske rejse mod succes

Foto: Stock

Drømmer du om at erobre den danske musikscene? Innovative Artist Academy kan være nøglen til din musikalske karrieresucces. Kurset tilbyder en skræddersyet karrierevej for musikelskere, aspirerende artister, bands, sangskrivere og producere, der ønsker at træde ind i musikindustriens komplekse verden og udforske dens dybder.

Hvordan bliver man en unik kunstner og skiller sig ud fra mængden? Hvordan opnår man muligheden for at optræde på forskellige spillesteder og festivaler i hele landet? Innovative Artist Academy giver svar på disse spørgsmål ved at tilbyde et omfattende karriereforløb. Dette forløb danner grundlag for din musikalske rejse ved at dække vigtige emner som branchekendskab, sangskrivning, pladekontrakter, udgivelsesprocesser, booking, management, marketing og meget mere. Det er værd at bemærke, at erfaring ikke er påkrævet, kun passionen for musik og en stærk vilje til at lære.

Innovative Artist Academy åbner dørene til musikindustriens inderkreds ved at give deltagerne eksklusiv mulighed for at lære fra erfarne fagfolk. Underviserne, der spænder fra musikperformance og sangskrivning til musikmanagement og branchekendskab, bringer en imponerende vifte af kompetencer og erfaringer til bordet. Deres aktive deltagelse i musikindustrien og opnåede succes inden for deres respektive områder garanterer en dybdegående forståelse af branchen.

Forløbet består af en række spændende moduler, der udfordrer og udvikler deltagerens færdigheder. Dette inkluderer moduler som Kick Off & Branchekendskab, PR, Marketing & Sociale Medier, Pladeselskab & Udgivelse, Sangskrivning, Live: Booking, Spillesteder & Festivaler, og Management & Branding.

Efter kursets gennemførelse modtager deltagerne et kursusbevis, der ikke kun styrker deres CV, men også åbner døre til spændende muligheder. Desuden får de adgang til en eksklusiv netværksgruppe med tidligere kursister og branchefolk, hvilket giver mulighed for yderligere kontakter og indsigt i branchen.

Innovative Artist Academy afholdes både i Roskilde og Aarhus, og ansøgningsfristen er den 24. marts. Læs mere og ansøg via linket!

Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com