fbpx

Premiere: FHIOs autentiske livesession tilvejebragt af og for vennerne

Foto: FHIO // Jesper Duelund (pressebillede)

“Jeg fik sat alle mine venner i sving. Jeg ville gerne opnå en Tiny Desk-agtig stemning i denne live session, og det kunne aldrig have været muligt uden al den hjælp, jeg fik,” fortæller Fredrik Hjulmand, forsanger og bassist i FHIO.

Den konservatorieuddannede, prisvindende, sangskriver, bassist of filmmusiker Frederik Hjulmand, også kendt som FHIO, har skabt en fornem livession, som består af tre af hans numre. Inspireret af Brodie Sessions’ koncertvideoer og NPRs Tiny Desk koncept, har Frederik, med kyndig hjælp fra sine kontakter, venner og kollegaer, stablet en yderst autentisk, 10:38 min lang livesession på benene i et øvelokale på Nørrebro. Førnævnte venner og bekendtskaber agerer samtidig publikum og band og giver hele foretagenet en intim og familiær atmosfære. Heriblandt er herligheden foreviget af Jesper Duelund kendt fra tidligere arbejde med bl.a. Minds of 99, Mø og Kashmir. På videoen ses også hvordan det gamle øvelokale, med vennernes hjælp, er blevet transformeret til en form for musikalsk dagligstue.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Tags:
Nicolai Hegelund
nicolaihegelund@bandsoftomorrow.com