ANMELDELSE: Oskar Witt skabte nærværende og engageret stemning på Frølageret

Foto: Jeppe Seiding Olsen
Venue: Frølageret
Dato: 18.04.2024

Oskar Witt er en kreativ hiphopkunstner med en alternativ tilgang. Han udforsker dansksproget rap med dybdegående tekster og tankevækkende budskaber.

4/6 stjerner

Oskar Witt indtog scenen på Frølageret, med sin særegne musikalske stil og energiske performance, hvor han leverede en koncert, der spredte begejstring blandt publikum. Han leverede en engagerende og energisk optræden, som gjorde publikum en del af hans koncert. Med en blanding af melankolske ballader og energiske numre formåede han at skabe et varieret show, der holdt folks opmærksomhed og engagement fanget fra start til slut. Selvom det meste af koncerten foregik i et intens gear, så formåede han alligevel at skabe en intim atmosfære, med nogle af hans mere stille og afdæmpede sange, som gav følelsen af fællesskab blandt folk i lokalet.

På trods af sin relative unge alder, optrådte han som en selvsikker frontmand. Han fik publikum i gang med sin dynamiske tilstedeværelse på scenen og interagerede lejlighedsvis med publikum, som skabte en nærværende stemning. Selvom instrumentationen var høj, og at der var stor aktivitet på scenen, så var det stadig tydeligt at høre, hvad der blev sunget, så det var muligt for publikum at synge med. Dog mangler hans vokale levering solidt engagement. Der manglede lidt variation i stemmelejet, hvor det enten var et meget høj eller meget lav toneleje. Melodierne blev også meget ensartede, og jeg fandt det sommetider udfordrende at opretholde min opmærksomhed, da sangene mindede meget om hinanden. 

Personligt må jeg påpege, at jeg ikke selv er en aktiv lytter af hans musik, og jeg kommer nok heller ikke til, at tilføjer det til min playliste efterfølgende, men jeg synes stadig, at det var en overraskende og spændende koncert, der kunne lidt af hvert, selvom man ikke er fan til dagligt. 

Men med det sagt, så leverede Oskar Witt en solid og overbevisende koncertoplevelse på Frølageret. Mens der stadig er plads til forbedringer, var det tydeligt at han har potentiale til at fortsætte med at vokse som kunstner og forblive et spændende navn inden for den musikalske verden. 

Skrevet af Anna Lykke Rønnow

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com