fbpx

NORTHSIDE 2024: Solen tittede endelig frem for Noah Carter, men han formåede ikke at holde varmen for Northsides trætte gæster

Foto: Noah Carter // Henrik Sørensen

Det kan efterhånden ikke komme som en overraskelse at den store fællesnævner for koncerterne på Northside Festival var regn..Og dog! Midt i den gigantiske mudderpøl, der plejede at være plænen foran Echo scenen, var regnen hørt op, nærmest som et trylleslag da en veloplagt Noah Carter træder ind på scenen. Glæden er stor blandt de mange unge fremmødte, og jeg havde også glædet mig til at feste med Noah Carter og vennerne. Tilsyneladende er han en mand med rigtig gode venner, og rigtige gode sange. Men den dansefest jeg havde regnet med, blev ikke rigtig indfriet. 

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Tags:
Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com