fbpx

SPOT-festival pryder årets plakat med yderligere 10 navne

Foto: UNG-SKAB // Rasmus Laursen (Pressebillede)

Restriktionerne bliver lempet i dag (wuhuu) og findes der en bedre måde at fejre det på end med 10 nye navne på plakaten til årets SPOT-Festival?

SPOT-festival nærmer sig stille og roligt, og nu hvor restriktionerne bliver lempet igen kommer festivalfølelsen endnu tættere på. SPOT har derfor valgt at markere denne dag ved at annoncere yderligere 10 navne, der kan pryde plakaten for i år. I forvejen havde de allerede annonceret en del kunstnere som vi også har skrevet en artikel om, og med de nye navne har de sikret sig, at der er noget for enhver smag.

Med navne som Shooter Gang, UNG-SKAB og Szim kan du få energisk hip-hop og skarp lyrik i alle facetter samtidig med, at girlcrush kommer og skruer op for deres ærlige og attitudefyldte punk. Der bliver også budt på en masse forskelligartet popmusik med navne som mp.oxford og hans atmosfæriske eftertænksomhed, UROs tryllebindende flows samt Maddy med sit ekstravagante udtryk. Pil og Rigmor sætter flotte ord på tankerne med inspiration fra nogle af de bedste lyrikere, og Julie Pavon sætter sin musik på pause fra catwalken i Paris, og vender hjem med sin eksperimenterende sangskrivning. Det bliver vildt at kunne komme på SPOT-festival og vi, her fra redaktionen, glæder os i hvert fald sindssygt meget!

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com