fbpx

Heartlands musikprogram er nu fuldendt

Foto: Phlake // Dennis Morton (Pressebillede)

Den 2.-4 .juni bliver Heartland Festival 2022 afholdt. I dag er de 10 sidste navne blevet annonceret, og fuldender altså festivalens musikprogram.

Jeg tror de fleste begynder at glæde sig for alvor, til alle de mange danske festivaller. Store som små er nemlig godt i gang med at annoncere navne til hver deres musikprogram. I dag kan fynske festival Heartland endelig løfte sløret for de 10 sidste navne, som så smukt fuldender dette års musikprogram. Direktør for Heartland, Ulrik Ørum-Petersen, udtaler om programmet:

– Vi er så sultne efter festival og god musik, og efter to lange år er det nu en realitet. Derfor er jeg virkelig stolt over, at vi igen i år kan præsentere et så ambitiøst line-up med stor tyngde i toppen og masser af kvalitet ned gennem hele programmet. Jeg er ikke i tvivl om, at der venter os nogle mindeværdige musikalske øjeblikke til juni i Egeskovs magiske omgivelser,

Dagens navne er blandt andre det genforende Kashmir, som altså kun giver tre festivalkoncerter. Hugorm, som lige har spillet i en udsolgt Den Grå Hal, og blæste vores anmelder omkuld, Jada, Phlake, Ginne Marker og intet mindre en hele to Sune Wagner projekter – The Raveonettes og Psyched Up Janis,

Der er altså lagt op til nogle helt unikke musikoplevelser på dette års Heartland!

Ellers annonceret:
Anne Linnet
Hearty Har
Lisa Ekdahl

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com