Nyd MILAs R&B toner til Bands of Tomorrows Uimodståelige

Foto: Astrid Specht Seeberg (Pressebillede)

I dag kan du lære andet og sidste act til vores sommerlige koncertaften i Byhaven til augustMILA!

Tidligere på ugen kunne vi endelig annoncere det første act til vores koncertaften i Byhaven til august. I dag er det tid til at lære vores andet act at kende, som vi har glædet os til at kunne annoncere! Den 19. august kan du nemlig opleve MILA, hvis karriere vi har fulgt nysgerrigt med i.

MILA leverer selvsikker og sassy R&B, med drømmende popproduktioner og et kæmpe drys af power. Hun har dyrket musikken siden barnsben af, og man må sige, at det har båret frugt, at hun har fulgt sine drømme. Hendes musik er både groovy og fyldt med attitude, samtidig med, at hun viser de skrøbelige sider gennem sine tekster. Vi har før rost hendes debutsingle ” Make Room”, og allerede har hun kunne stå på et fyldt RUST, da hun leverede sin første headlinerkoncert tidligere på året.

MILA er forførende på en scene, og vi er sikre på at hende og bandet kommer til at stråle på Byhavens scene. Så kom med til en sommerlig aften i musikkens tegn, og dans med os, når MILA og DRØM bliver præsenteret til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven!

Find mere information på begivenheden her.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com